vvs-malmö-badrum-badrumsrenovering

Badrumsrenovering

Anlita kvalificerade montörer med expertkunskaper inom VVS i Malmö, vi hjälper dig med din badrumsrenovering. Med vår hjälp undviker du fuktskador och alla rör monteras korrekt. Det blir en prisvärd investering för dig, där arbetet går rätt till från första början. Begär en offert nu!

Certifierad VVS där alla försäkringar gäller

Det finns många anledningar till att anlita vår VVS i Malmö när det är dags att utföra din badrumsrenovering. Vi säkerställer att arbetet sker enligt alla regler och riktlinjer som finns i branschen, och att varje moment blir utfört på en professionell nivå. Vi garanterar att alla rör bli kopplade och monterade korrekt, och med vår VVS så gäller alla försäkringar och garantier för arbetet. Detta blir en trygghet för dig om något skulle inträffa efter avslutat arbete, som en fuktskada eller vattenläcka, så att du inte behöver stå för all kostnad själv.

Våra montörer hjälper dig med rörinstallation

Vi är en helhetsleverantör inom VVS i Malmö och har erfarenhet av att utföra arbeten i våtutrymmen. Inför en badrumsrenovering kan du kontakta vår VVS-montör för att låta en professionell hantverkare gå igenom dina behov och vad du behöver hjälp med.

Att renovera ett badrum är mer komplicerat än vid en renovation av exempelvis ett vardagsrum. Då ett badrum är ett så kallat våtutrymme som innehåller mycket fukt och har större risk att drabbas av fuktskador, så kan vår rörmokare hjälpa dig med renoveringen. Vi kan bland annat hjälpa dig med:

  • Dra fram fram vattenrör till ett nytt eller befintligt handfat, dusch och toalett
  • Koppla vatten till din nya tvättmaskin.
  • Utföra rörinstallation
  • Flytta golvbrunnen till ett nytt utrymme i badrummet
vvs-malmö-badrumsrenovering-pågår

Liten eller stor renovering

Alla våra VVS-montörer i Malmö har den erfarenhet och kunskap som krävs för att kunna utföra ett bra arbete efter dina önskemål. Vi är otroligt noga med att följa de regleringar och riktlinjer som gäller vid en badrumsrenovering.

Till vår VVS i Malmö kan du vända dig om du vill utföra en liten eller stor renovering av badrummet. Ibland blir vi anlitade för att endast byta ut toaletten mot en ny, eller så får våra VVS-montörer riva ut hela badrum för en helrenovering. Vi strävar alltid högsta kvalité!

Prisvärd offert för VVS till renovering

Det finns många anledningar till att man vill renovera badrummet, det kanske är gammalt, man vill byta ut duschen till ett badkar eller så är det nödvändigt för att undvika fuktskador. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du vill diskutera dina idéer för renoveringen och vill veta mer om hur vår VVS i Malmö kan hjälpa dig med arbetet.

Vi erbjuder ett bra pris på vår renoverings där vi baserar vår offert på det arbete som ska utföras. Vi kommer bland annat räkna på arbetstimmar, materialkostnader och hur stor renoveringen är. Kontakta vår VVS i Malmö om du vill få prisvärd offert, så återkommer vi inom kort med ett prisförslag till dig.

Dags att renovera badrummet? Då behöver du anlita våra montörer för ett korrekt VVS-arbete. Risken för fuktskador minimeras, till ett bra pris.